Idebanken

I idébanken samlar vi lokala föreningarnas idéer med syftet att föreningarna skall kunna inspireras av varandras verksamhet och idéer.

Senaste idéen

Vi vill gärna se er förenings idé på denna sida!

Vad?

Vi söker Österbottniska föreningars idéer.
Syftet med idébanken är att föreningar skall kunna inspireras av varandras verksamhet och idéer.
Det kan gälla arbetssätt, verksamheter eller metoder som föreningen tagit ibruk. De kan handla om nya sätt att samarbeta med andra föreningar, eller andra aktörer så som kommuner, myndigheter, läroinrättningar och företag.
Idén kan vara i idéstadiet, under planering eller redan verkställd. Vi hoppas att ni i er förening har goda idéer som ni gärna vill tipsa andra föreningar om!

Gör så här för att skicka in din förenings idé:

Börja med att fylla i formuläret nedan och berättar kort om idén. Du kan även bifoga en tillhörande bild om du vill. Projektteamet läser ditt meddelande och tar kontakt, så får du berätta mera. Projektteamet skriver sedan om er idé för idébanken. Vi delar även idéerna i våra kanaler på social media.

Skicka in din förenings idé

Max filstorlek: 1 GB.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.